петак, 23. јун 2017.

Grozan ja 3 (Despicable Me 3)

 Naši omiljeni mali ljubitelji banana Malci se vraćaju na velike ekrane u Groznom ja 3. Illumination
pictures nastavlja svoju uspešnu seriju animiranih filmova. Na naše prostore dolazi u 2D i 3D formatu, a naravno i sem titlovane verzije za naše najmlađe biće i sinhronizovana. Citirajući Dragana Vujića Vujketa, ima i Srbija šta da pokaže na toj lestvici filmova. Sinhronizacija, začuđujuće, je bila skoro pa izvrsna u ovom filmu. Daleko smo mi od nemačke ili francuske sinhronizacije, ali smo puno napredovali u zadnjih nekoliko godina. Nema više bukvalnih prevoda, već dijalozi se prilagođuju srpskom uvetu. Najubedljivije je zvučala mala Tinja Damnjanović, koja pozajmljuje glas maloj i naslađoj Agnes. Opet citirajući Vujketa: ,,Imaće i mlađa generacija šta da pokaže." Glasove pozajmljuju Nebojša Dugalić, Mina Lazarević i Predrag Ejdus. 24. juna je premijera u Cineplexx-u u Ušću. Od 29. juna dolazi na redovne repertoare svih bioskopa.


 Na horizontu je novi superzlikovac. Baltazar Bret. U susret svetskom kinematografskom trendu pozajmljivanja retro motiva nama dolazi bivša dečja superzvezda osamdesetih. Ceo svet je bio njegov. Igračke, reklame, emisije. Mada to su sve pokvarile najgore noćne more svakog adolescenta. Pubertet. Izgubivši svoju slatkoću glasa i dobivši bubuljice ceo svet mu biva urušem. Pozdrav
Holivude. Baltazar Bret je tehnološki višak. 30 godina kasnije ogorčeni Baltazar je odlučen da hara svetom kao superzlikovac i da dobije svoju dozu osvete. Naravno tu uskače naš omiljeni Gru sa svojom novom devojkom Lusi i pomoćnicima Malcima. Nažalost u prvoj bici Gru biva ponižen i dobija zajedno otkaz sa Lusi iz Protiv-Zlocinacke lige. Radosni Malci se napokon nadaju da to znači da se Gru vraća zločincima. Ali, Gru je tvrdoglavo odlučio da ostane pozitivac. Zbog toga ga i Malci napuštaju. Naš jadan Gru ostaje bez posla i svojih Malaca. U tim najcrnjim momentima saznaje da ima davno izgubljenog brata blizanca. 

 Hoće li Gru da se slaže sa svojim bratom? Hoće li Lusi da se snađe u njenoj novoj ulozi mame Margo, Edit i Agnes? Hoće li naši mali najslađi Malci da nađu smisao života u post-Gru periodu?
 Što bi rekao John Ford: ,,Don't tell me, show me."
Pravac prvi bioskopi i sami saznajte.


Нема коментара:

Постави коментар

Grozan ja 3 (Despicable Me 3)

 Naši omiljeni mali ljubitelji banana Malci se vraćaju na velike ekrane u Groznom ja 3. Illumination pictures nastavlja svoju uspešnu se...